MAIMtec, lees wat Hydroflow gebruikers vertellenAlle ervaringen tonenAlle ervaringen sluiten

Sent: Saturday, November 15, 2008 9:14 AM
> Opmerkingen:
>
> Sinds een goede maand hebben we de HS38 voor huishoudens geïnstalleerd.
> We wisten niet echt goed wat te verwachten maar na 2 weken waren de eerste veranderingen merkbaar.
> Het begon met mijn vrouw die zij dat haar haar zachter was na het wassen, minder kalkaanslag in de douche en op de vaat.
> Toegegeven, eerst was ik vrij sceptisch - wat zou ik krijgen voor mijn geld - maar nu moet ik toegeven dat ik mijn geld goed besteed heb.
> Niets dan lof over dit 'machien'.
>
> Groeten,
> BvL
> België
Verzonden: vrijdag 2 november 2007 18:48

Onderwerp: waterontharder HS38-Maimtec

Zeer geachte ,

Na het lezen van de info op hun website hebben we belangstelling voor het apparaat Hydro Flow HS 38 geleverd door Maimtec in NL.

Uw e-mail adres is aan ons doorgegeven daar we graag de ervaring van een gebruiker  trachten te bekomen.

 Is het mogelijk ons uw ervaring te laten kennen.  Met dank bij voorbaat.

NvM

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste ,

Inderdaad enige tijd terug kocht ik bij Maimtec twee waterontharders HS38. De koop verliep eerlijk en correct.

Het product zelf lijkt mij te werken.

We hebben onder het aanrecht in de keuken en klein boilertje staan. En deze functioneerde niet goed meer. Ondanks dat het ding nog maar 6 jaar oud is. Met de HS38 begon de boiler na 1 week terug weer heet water aan te maken ipv warm water.

Verder merkten we dat bv in de douche de kalkaanslag vlotter te verwijderen is, de kalk hecht zich niet meer. Tot zelfs het verwarmingselement van waterkoker is terug meer blinkend tegenover vroeger wit van de kalk.

De HS38 onthardt niet echt, maar maakt de kalk minder schadelijk. De kalk zit in het water maar doet geen kwaad meer aan uw toestellen.

Wij hebben er twee geplaatst omdat de cv-ketel met boiler vooraan ons huis staat en de keukenboiler achteraan op 17 meter van elkaar.

k heb voor we besloten te kopen mensen in de stiel er over gesproken. Zij zeiden dat het theoretisch mooi klinkt maar twijfelden over de praktijk. We hebben toch het risico genomen en zien toch dat het goede resultaten oplevert.

Van mij krijgt de Hydroflow een positieve commentaar.

 Hopelijk heb je hier iets aan,

 Vr. groeten,

 ME

Sent: Thursday, February 17, 2005 4:20 PM Subject: Re: info test werking Hydrowflow

Beste Nahum,
Dank voor de aanvullende informatie. Het is allemaal duidelijk en het ervaringsverhaal uit Vriezenveen

is inderdaad indrukwekkend.


Wij hebben inmiddels in Frankrijk in ieder geval al gemerkt dat kalkaanslag op kranen (met name de

heet waterkraan in de douche)

heel gemakkelijk loslaat en blijkbaar niet meer aankoekt. Ook is het zeepverbruik enigszins verminderd.

In verband met de wel zeer hoge waterhardheid hier (onze eigen metingen wijzen op 75 Dh !!!) rest ons nu
alleen nog de vraag of het noodzakelijk kan zijn om een tweede Hydrowflow HS38 te plaatsen. Of voegt dit

niets toe aan het effect? Onze apparaten (boilers, wasmachine) bevinden zich allemaal ruimschoots binnen

de straal van 10 meter rond de onlangs geplaatste HS38.

Met vriendelijke groet,

FV en MV

Sent: Sunday, November 06, 2005 11:38 AM Subject: RE: Dank jullie hartelijk

Beste Nachum,

Wel willen we bij deze graag nog een Hydrow Flow HS38 bij je bestellen. We gaan onze wasmachine namelijk verplaatsen

naar een plek die te ver van de huidige HS38 ligt.

 

Overigens is de hardheid van ons water in Frankrijk onlangs door een laboratorium onderzocht en vastgesteld op 75 Dh (!!!). 

Het is fantastisch dat de HS38 zelfs dat aan kan. Deze zomer lieten wij onze tevredenheid ook weten aan de familie Wijma

die ons per e-mail vroeg naar onze ervaringen. De heer Wijma besloot daarop een Hydro Flow bij jullie te bestellen voor zijn

huis in Alicante (Spanje).

Met vriendelijke groet,

FV en MV

 

Een reactie van een klant over zijn ervaring met de Hydroflow apparaat de HS-38:

De HydroFlow is super

Geachte heer Hendriksen,

Ik moet domweg even een berichtje sturen. We hebben nu 2 weken de HydroFlow aangesloten en we zijn erg enthousiast. Ik ben niet opgegroeid in deze omgeving en vind het kraanwater door zijn hoge kalkgehalte niet te drinken. Ik kocht altijd flessen mineraalwater om te drinken. Sinds we de HydroFlow hebben is het water gewoon lekker geworden. Ik koop geen mineraalwater meer!

Ook is er een duidelijk verschil te zien met kringen die achterblijven op het aanrecht. Dat waren altijd meteen echte vlekken en nu zie je ze nauwelijks meer. Wat er in onze elektrische apparaten gebeurt, kan ik helaas niet zien, maar dit geeft me veel vertrouwen dat de HydroFlow daar ook wel zijn uitwerking zal hebben. En dat is met de hardheid van het water hier geen overbodige luxe.

Voorheen hebben we magneten geprobeerd, maar dat hielp echt helemaal niets.

Dit is gewoon super!

Met vriendelijke groet,

TG

Betreft: Waterontharder HS-38 Vriezenveen, 13 februari 2005

Hierbij  wil  ik  graag  mijn  ervaring met  de  water-onthardings apparatuur  van Maimtec op papier zetten.

Ik heb een technische achtergrond en ben op die manier al meerdere keren in contact geweest met bedrijven die oplossingen bieden voor het kalkprobleem in waterinstallaties. Vooral in de periode dat ik bedrijfsleider was van een installatiebedrijf heb ik mij daar meerdere keren mee bezig gehouden.

Ik was dus bekend met het principe van water ontharden door magnetisme.

In 2002 heb ik van MaimTec een door hen op de markt gebracht apparaat aangeschaft en in mijn huis geïnstalleerd, omdat de beschrijving mij wel aansprak. Tot nu toe waren er alleen maar ervaringen op papier gezet van verschillende apparaten maar een technische beschrijving ontbrak meestal.

In Augstus 2002 heb ik dus dit apparaat in mijn woning geïnstalleerd.

In mijn woning bevonden zich op dat moment meerdere toestellen die gevoelig waren voor kalkaanslag omdat er een verwarmings element bij in zat. Wasmachine, cv-combi-ketel en een close-in boiler.

Het is niet eenvoudig om te zeggen dat de apparatuur van MaimTec werkt. Daarvoor zou je eigenlijk de apparaten moeten slopen. Dat doe je niet zomaar.

Begin 2004 heb ik besloten tot het aanschaffen van een nieuwe cv-combi-ketel. Omdat deze ook op een andere plaats gemonteerd zou worden kwam ook de close-in boiler te vervallen.

Na de montage van de nieuwe cv-combi-ketel, en de demontage van de oude cv-combi-ketel en de close-in boiler was er natuurlijk de mogelijkheid om deze apparaten uit elkaar te halen en de verwarmings elementen eens goed te bekijken.

Mijn verbazing was groot.

Zowel de boiler van de cv ketel als de close-in boiler waren echt totaal vrij van enige kalk aanslag. Ook het elektrische verwarmings element van de close in boiler was totaal schoon. Dit had ik nog nooit gezien. Ook al zit Vriezenveen niet in een gebied van hard water,(9DH) toch kun je duidelijk de sporen van kalk op een verwarmings element zien als je een toestel uit elkaar haalt. Bijvoorbeeld de wasmachine van mijn schoonmoeder had een sterke kalkaanslag op het verwarmings element na dat ik dit apparaat uit elkaar had gehaald. Een bewijs  dat ook bij mijn apparaten had moeten zijn.

Ik heb de beide boilers aan dhr Pelled gegeven omdat hij van mij iedereen mag overtuigen dat zijn apparatuur echt werkt.

Natuurlijk is elke installatie anders en zijn er invloeden op het functioneren. Maar bij mij zat de cv-combi-ketel ver van het ontkalkings apparaat, en toch was de boiler helemaal schoon.

Ik zou iedereen aanraden om een dergelijk apparaat in zijn woning te installeren. Het installeren is heel eenvoudig en de resultaten enorm

M. W.

(Naam, adres en emailadres zijn bekend bij Maimtec)Verzonden: dinsdag 18 januari 2005 19:08

Onderwerp: Btw nr.

 Geachte Heer Pelled,

Ons BTW nr. luidt als volgt :

 Dank en groetjes,

P.S. Wij zijn 100% tevreden over het apparaat! Een echte aanrader!

Het Belmaco-team


Terug